Ploieşti: Primăria cheltuieşte 10.000 de lei pe lună până la consolidarea Filarmonicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi lucrările de consolidare a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti ar fi trebuit finalizate până la 1 aprilie, constructorul a primit un nou termen.

„Pentru că pe perioada iernii, s-a cerut o sistare de contract de două luni, acum constructorul are termen de finalizare a lucrării începutul lunii iunie”, ne-a declarat Cristina Iancu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Ploieşti. Dacă este să ne luăm însă după panoul de identificare montat în faţa sediului Filarmonicii, lucrarea ar fi trebuit să fie finalizată în luna octombrie a anului trecut, însă reprezentanţii Primăriei spun că greşeala aparţine constructorului.

Pentru fiecare lună cât orchestra filarmonicii este nevoită să facă repetiţii şi să desfăşoare concerte în sala de la Casa Sindicatelor, Primăria trebuie să plătească aproximativ 8.000 de lei. Plus cei 1.500 de lei care se duc lunar pe chiria imobilului în care îşi desfăşoară activitatea personalul administrativ al filarmonicii, se ajunge la 9.500 de lei, bani plătiţi din buzunarul contribuabilului ploieştean.

”Dacă nu s-a avut în vedere o sală de rezervă pentru Filarmonică, nu avem ce face. Noi sperăm ca, până la toamnă, când vom deschide noua stagiune să ne mutăm în sediul nostru”, ne-a spus profesorul Corneliu Irimia, directorul Filarmonicii.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite