Ploieşti: Preţuri “de criză” la târgul de Paşte din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii au afişat în mod vizibil preţurile pe produse
Comercianţii au afişat în mod vizibil preţurile pe produse

Cele mai ieftine produse costă 10 lei, cum ar fi bluzele din bumbac, iar cele mai scumpe sunt hainele din piele la 350 de lei

Ca niciodată până acum, producători din toată ţara au venit la Ploieşti cu oferte de criză la articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Cele mai ieftine produse la târgul de Paşte deschis lângă parcul din faţa Halelor Centrale costă doar 10 lei. “Avem bluziţe de la 10 lei bucata, cămăşute 29 de lei, pijamale de bumbac 25 de lei. Preţurile sunt foarte mici, le-am redus cu aproape 50% pentru a atrage clienţii. S-au vândut foarte bine bluzele pentru doamnele mai plinuţe pentru că sunt dintr-un material de calitate, bumbac combinat cu vâscoză şi costă 25 de lei”, ne-a declarat Daniela Ilie.

Pentru a face vânzare, majoritatea comercianţilor au ales ca strategie de marketing afişarea preţurilor scrise cu litere mari pe fiecare produs. “Dacă omul vede preţul de cum trece prin faţa standului, este mai atras să intre şi să studieze mai îndeaproape marfa”, a mai precizat comercianta. Doamnele care vor o ţinută mai sobră pot găsi la doamna Maria Băjan din Călăraşi costume din două piese la 60 de lei, pantaloni la 25 de lei sau bluziţe din vâscoză şi fuste la 25 şi 30 de lei bucata.

Oferte bune la încălţăminte

Printre standurile care atrag atenţia clienţilor se numără şi cele de încălţăminte, atât pentru doamne, cât şi pentru domni. Preţurile pantofilor şi opincuţelor de damă, din piele, pornesc de la 80 de lei, iar comercianţii au rămas deja fără numerele cele mai căutate. Pantofii bărbăteşti din piele naturală românească costă 100 de lei, iar două perechi 180 de lei.

Reduceri de 80% la haine groase

Pentru cei care vor să-şi achiziţioneze de pe acum haine mai groase pentru sezonul următor, reducerile sunt de până la 80%. Un pulover poate fi cumpărat cu 20 lei, iar trei astfel de articole cu 50 de lei. Scurte de iarnă care acum o lună costau peste 150 de lei, acum pot fi găsite la 50 de lei.

De la târg, nu lipsesc nici articolele de marochinărie, cum ar fi portofele din piele ale căror preţuri pornesc de la 10 lei sau curele. Ploieştenii cu dare de mână pot achiziţiona de la târg haine frumoase din piele normală şi întoarsă de toate culorile la 350 de lei.

Târgul mai poate fi vizitat astăzi până la ora 19.00 şi mâine, între orele 10.00-16.00.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite