Ploieşti: Poveste de dragoste - Raluca şi Adrian, uniţi pentru totdeauna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi trăiesc o frumosă poveste de dragoste
Cei doi trăiesc o frumosă poveste de dragoste

Raluca si Adrian sunt doi tineri care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ei sunt convinşi că relaţia lor va reuşi să răzbată toate impedimentele şi să se concretizeze într-o căsnicie perfectă.

„Ursuleţ, mesajul meu este un mesaj de dragoste, pe care vreau să-l păstrezi zi de zi în inima ta. Pentru mine, iubirea ta înseamnă promisiunea că vom fi uniţi pentru totdeauna". Acesta este mesajul pe care Raluca Neacşu, o tânără de 22 de ani, l-a trimis redacţiei noastre pentru iubitul ei, Adrian Avram, de 23 de ani.

Cei doi tineri din Ploieşti trăiesc de mai bine de trei ani o poveste de dragoste cum numai în filme există. Nici greutăţile vieţii, nici micile impedimente nu au influnţat vreodată relaţia dintre ei, ba din contră, le-au dat forţa să meargă mai departe.

Început de an, început de drum

Raluca l-a remarcat pe Adi, sau pe Ursuleţ, aşa cum îl alintă ea, în 2006, la câteva zile după Crăciun, când s-au întâlnit într-un grup de prieteni, pentru a planifica petrecerea de Revelion.

„Eu am fost invitată de prietena mea Anca, iar el a venit cu un tip care era coleg cu ea. I-am spus prieteni mele de cum l-am văzut că îmi place de el şi sper să am ocazia să ne cunoaştem mai bine la petrecere", îşi aminteşte fata. Pentru că în noaptea dintre ani Adrian a plecat devreme, cei doi nu au avut nici măcar ocazia să schimbe între ei numerele de telefon.

„La câteva zile am ieşit împreună cu prietenii noştri comuni în oraş şi atunci am discutat cu ea şi i-am obţinut şi numărul. Mi-a plăcut foarte mult şi încă îmi place faptul că are grijă de ea, este frumoasă şi deşteaptă şi aş vrea să-i fiu alături toată viaţa", explică Adi.

Cadouri de ziua lor

Adrian i-a pregătit Ralucăi, sau Frumoasei lui, cum îi spune el, o supriză de Ziua Îndrăgostiţilor. El îi da lua un cadou constând în bomboane de ciocolată şi o sticlă de şampanie pentru a petrece împreună toată seara.

Nici Raluca nu s-a lăsat mai prejos. „Am făcut rezervare la un restaurant pentru o cină romantică şi i-am pregătit şi un cadou special, care este o surpriză", explică tânăra.  Ea spune că toate clipele trăite alături de prietenul ei au fost speciale. Este convinsă că iubirea lor se va transforma într-o căsnicie perfectă, mai ales că în consideră pe Ursuleţ cel mai frumos şi sufletist bărbat de pe întreg cuprinsul lumii.

Amintiri de neuitat

Pentru Adrian cel mai frumos moment trăit alături de prietena lui a fost de ziua onomastică, de Mihail şi Gavril, în urmă cu trei ani, când a primit de la Raluca un frumos ceas de mână şi o sticlă de vin, pe care au savurat-o împreună la lumina lumânărilor.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite