Ploieşti: Poliţiştii bucureşteni au prins un tânăr care vindea maşini furate din străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Costache, un tânăr de 23 de ani din Prahova, a fost prins de poliţiştii bucureşteni şi acuzat pentru furtul a trei maşini din străinătate, pe care le înmatricula în ţară, cu ajutorul unor complici.

Duminică, tânărul a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti care au descoperit că a furat două autoturisme Skoda Fabia şi un Suzuky, pe care le-a înscris cu ajutorul complicilor săi şi apoi le-a vândut în judeţele Mureş şi Prahova.

Potrivit anchetatorilor, tânărul oferea spre vânzare maşinile furate prin intermediul unor site-uri de Internet, înlesnind punerea lor în circulaţie cu documente falsificate.

Unul dintre păgubiţi, care a cumpărat autoturismul Suzuky, a achitat 5.500 de euro pentru el însă, la controlul RAR, el a fost înştiinţat că maşina sa este furată.

Bărbatul este acuzat acum de înşelăciune, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi conducere fără permis, iar doi dintre complici, care se ocupau de falsificarea documentelor, de complicitate la înşelăciune şi fals.

Dosarul acuzatului urmează să fie trimis procurorilor Parchetului Judecătoriei sectorului 2 Bucureşti, în vederea arestării lui preventive.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite