Ploieşti: Poliţiştii au închis drumurile din judeţ pentru prinderea mai multor infractori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, poliţiştii au apelat la o acţiune extremă, blocând căile de acces din judeţ pentru prinderea mai multor infractori care se sustrăgeau de la executarea pedepsei închisorii. 5 dintre ei au picat în plasa oamenilor legii.

Astfel, poliţiştii din Măgureni i-au depistat şi încarcerat în penitenciarul Mărgineni pe B. Marcel, de 36 de ani şi P. Gheorghe, de 33 de ani. Cei doi erau căutaţi de oamenii legii întrucât pe numele lor fuseseră emise mandate de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnaţi la patru ani fiecare pentru furt de instalaţii de siguranţă şi dirijare a traficului feroviar.

Poliţiştii ploieşteni l-au identificat şi reţinut pe bază de ordonanţă, pe M. Octavian, de 19 ani, din mun. Ploieşti. Acesta se sustrăgea cercetărilor în 6 dosare penale, unde figura ca principal suspect al unor infracţiuni comise în Ploieşti.

Poliţiştii din Floreşti i-au depistat şi încercerat în penitenciarul Mărgineni pe R. Marius, de 31 de ani şi R. Adrian, de 35 de ani. Cei doi erau căutaţi de oamenii legii întrucât pe numele lor fuseseră emise mandate de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnaţi la patru ani fiecare pentru furt calificat.

Totodată, poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au depistat  4 tinere, care acostau bărbaţi pentru a întreţine raporturi sexuale în vederea obţinerii de foloase materiale

Toate cele patru tinere au fost sancţionate contravenţional.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite