Ploieşti: Ploieştenii preferă să călătorească în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţiile de turism au dat lovitura cu ofertele de câteva zile
Agenţiile de turism au dat lovitura cu ofertele de câteva zile

Clienţii agentiilor de turism preferă să vadă marile capitale ale lumii doar la sfârşit de săptămână, fiind o alternativă mai ieftină.

Excursiile de câteva zile în marile capitale ale lumii sunt preferate de ploieşteni, reprezentând o variantă ieftină de a călători. Pentru că cererea de aceste excursii este foarte mare, ofertele agenţiilor de turism sunt diversificate şi foarte atractive.

La Agenţia de Turism Bregamo Travel din Ploieşti, ofertele pentru weekenduri în străinătate includ  4 nopţi de cazare la hoteluri de trei stele. Un weekend la Kusadasi sau Instambul costă 99 de euro, iar la Viena, sau un tur la Budapesta şi Viena, costă 199 de euro.

„Este foarte convenabil să te duci la Viena de exemplu câteva zile şi să vizitezi dar să intri şi în marile magazine, mai ales în perioada în care acestea fac reduceri, când poţi cumpăra produse de firmă la preţuri foarte mici", este de părere ploieşteanca Laura Timofte.

Tinerii, cei mai atraşi de ofertă

Agenţia de turism Week Travel oferă ploieştenilor posibilitatea de a vedea chiar şi Londra, Paris sau Amsterdam cu doar 200 de euro de persoană. Oferta include trei sau patru nopţi de cazare la un hotel de trei stele, mic dejun în toate zilele şederii în aceste oraşe şi transport cu avionul cu toate taxele de aeroport incluse.

„În funcţie de preferinţele clienţilor, oferta poate fi personalizată, ei pot alege chiar şi mai multe zile de cazare şi mese în regim de demipensiune", explică Oana Sandu, managerul Week Travel. Aceasta mai spune că cel puţin două-trei familii cumpără aceste bilete săptămânal, media de vârstă a clienţilor fiind de 30 de ani.

Fiind excursii individuale, turiştii pot alege să viziteze anumite zone turistice şi edificii reprezentative sau să meargă la cumpărături, existând chiar şi un ghidaj cu cele mai importante magazine din zonele alese.

Plecări doar în weekend

Spre aceste destinaţii există curse săptămânale, cele mai multe având plecările în zilele de joi şi întoarceri în zilele de duminică sau luni. La cerere, însă, aceste zile pot fi modificate şi în funcţie de preferinţele şi programul clienţilor. Agenţii de turism sunt dispuşi să ofere şi altceva în aceste pachete turistice, pentru a-i mulţumi pe clienţi.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite