Ploieşti: Ploaia îngreunează traficul rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Infotrafic, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, la această oră, pe majoritatea arterelor din ţară, din cauza carosabilului umed ori alunecos, nefiind semnalat însă niciun blocaj sau alt eveniment care să perturbe serios circulaţia vehiculelor.

Poliştii rutieri îi sfătuiesc pe participanţii la trafic ca în condiţiile unui carosabil umed să adopte o manieră calmă de conducere, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Totodată, ca să nu aibă probleme, aceştia trebuie să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum.

De asemenea, în situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers.

Nu în ultimul rând, poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferii începatori să evite, pe cât posibil, conducera autovehiculelor în condiţii de drum alunecos, pe timp de noapte sau pe distanţe mari.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite