Ploieşti: Plin de gropi, DN72 Ploieşti-Târgovişte a devenit spaima şoferilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu doar străzile din Ploieşti sunt pline de gropi în urma acţiunilor de deszăpezire din această iarnă, ci şi drumurile naţionale şi judeţene. Unul dintre acestea, grav avariat, este DN72, care face legătura între Ploieşti şi Târgovişte.

Cine reuşeşte să iasă din Ploieşti fără să-şi rupă maşina în gropile de până la jumatate de metru adâncime, prezente la tot pasul, pe carosabil, are toate şansele să păţească un astfel de necaz la ieşirea din muncipiu, pe DN72, care duce la Târgovişte. Pe o porţiune de câteva sute de metri, covorul asfaltic este distrus aproape în întregime.

"Ne-am săturat să tot trecem pe aici, dar ca să o luăm prin altă parte cu autovehiculele trebuie să ocolim foarte mult. Eu fac zilnic naveta Nedelea Ploieşti şi sunt pur şi simplu un car de nervi. Îmi distrug maşina. Nu ai cum să ocoleşti aceste adevărate cratere şi văd că nimeni nu ia nicio măsură", a spus Nicolae Apostol, un prahovean de 49 de ani.

Reprezentanţii  Secţiei de Drumuri Naţionale Prahova încearcă să-i liniştească pe şoferii nemulţumiţi de starea drumului naţional,  precizând că, după ce vor trece ploile, vor reabilita în întregime tronsonul de drum "ciuruit" de gropi, prin intermediul unei firme de construcţii.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite