Ploieşti: Pietonii neregulamentari au primit amenzi usturătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţişti rutieri au împânzit ieri străzile Ploieştiului, în zonele intens circulate, pentru a-i prinde pe pietonii şi pe şoferii care încalcă legea.

Acţiunea a avut succes ţinând cont de numărul mare de amenzi pe care aceştia  le-au împărţit şoferilor care nu au acordat prioritate la trecerile de pietoni şi celor care au traversat strada prin locuri nepermise.

Cele mai vizate zone au fost Bulevardul Republicii, Bulevardul Independenţei, Şoseaua Nordului, strada Gheorghe Grigore Cantacuzino şi Şoseaua Vestului, acolo unde au loc cele mai multe accidente de circulaţie.

"Am fost prezenţi în 14 zone din municipiu. Am reţinut 20 de permise de conducere în cazul persoanelor care nu au respectat regulile de circulaţie şi nu au acordat prioritate, iar 43 de pietoni  au primit amenzi pentru că şi-au pus viaţa în pericol traversând strada prin locuri nepermise. Cele mai multe sancţiuni au fost date în zona centrală a Ploieştiului. Acolo e confruntăm cu cele mai mari probleme" a declarat comisarul Ştefan Crivăt, şeful Poliţiei Rutiere Prahova.

Amenzi de până la 240 de lei

Conducătorii auto care nu au acordat prioritate persoanelor care traversau strada pe la trecerile de pietoni au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 240 de lei şi au rămas şi fără permis pe o perioadă de 30 de zile, iar pietonii "neregulamentari" au fost amendaţi cu câte 120 de lei. "

Şoferii  şi pietonii nu trebuie să se gândească că am acţionat doar ieri şi i-am sancţionat pe cei care nu respectă legea. Vom fi prezenţi, aşa cum am fost şi până acum, în fiecare zi, pe străzile din Ploieşti şi nu-i vom ierta pe cei care se abat de la normele în vigoare", a mai precizat comisarul Ştefan Crivăţ.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite