Ploieşti: Petrolul Ploieşti, singura echipă de ligă secundă cu magazin oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: S-a dat startul cumpărăturilor galben-albastre
Ploieşti: S-a dat startul cumpărăturilor galben-albastre

Acesta a fost deschis în această seară, în prezenţa a numeroşi fani care au stat la coadă pentru a intra în micul univers galben-albastru la care au visat de ani de zile.

Magazinul oficial a fost inaugurat în Winmarkt Grand Center din Ploieşti. „Este o revenire la normal, pentru că aceste lucruri se puteau întâmpla cu cel puţin zece ani în urmă. Este mişcător, pentru că Petrolul a meritat de multă vreme aceste lucruri. Eu şi toţi foştii mei colegi sperăm ca, în continuare, lucrurile să meargă pe aceeaşi linie, sperăm să ia fiinţă şi un muzeu al clubului, la stadion, un club în care să intre foştii jucători şi foştii antrenori, dar şi foştii suporteri", a declarat fosta glorie a echipei, maestrul Mirgil Dridea.

Oferte pentru toate vârstele

Suporteri, oficiali şi jucători, au avut ocazia să cumpere de la o cutie de chibrituri care costă 1,5 lei, până la tricouri de 85 de lei sau geci de iarnă, de 290 de lei bucata, toate inscripţionate cu însemnele dragi „lupilor galbeni".

Cine a mai participat la deschidere şi ce vis mai au de împlinit petroliştii aflaţi citind "Adevărul de Seară“ ediţia de Ploieşti, de mâine.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite