Ploieşti: Peste 40 de rideri din toată ţara au participat la “Dew Tour” de la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, a avut loc la Sinaia cea de-a doua etapă a "Dew Tour 2011". Snowpark-ul construit la cota 1200 a atras peste 40 de rideri din întreaga ţară, care au avut ocazia de a încerca trick-uri inedite pe elementele unice în România.

Lecţiile gratis de snowboarding şi concertul Viţa de Vie au fost bonusurile de adrenalină oferite special pentru public. Următoarea şi ultima etapă a turneului va avea loc la Predeal, pe 5 martie, şi este prima competiţie profesionistă de snowboarding organizată în România, recunoscută de Federaţia Internaţională de Snowboarding şi inclusă în circuitul internaţional de concursuri.

Cea de-a doua etapă a turneului "Dew Tour 2011 a oferit pasionaţilor de sporturi extreme un snowpark cu elemente nemaiîntâlnite pe pârtiile din România (S-boxuri, C-boxuri etc.). Cu titlul ""Head 2 Head Elimination, concursul a presupus întreceri de tipul unu contra unu, fiecare probă fiind eliminatorie, pentru a stabili cel mai "extrem" rider. Juriul a punctat creativitatea şi trick-urile spectaculoase, iar câştigătorul tuturor duelurilor a fost Kinda Geza.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite