Ploieşti: Peste 20.000 de kilograme de zahăr, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, poliţiştii rutieri de la Biroul DN1 A, au executat o acţiune împreună cu colegii de la Poliţia oraşului Vălenii de Munte, cu scopul de a combate transportul ilegal de mărfuri desfăşurat pe această rută.

În jurul orei 7.00, la intrare în oraşul Vălenii de Munte, poliţiştii au oprit pentru control un autotren ce tracta o semiremorcă. În momentul în care au solicitat conducătorului auto documentele pentru control, au avut parte de o surpriză: acesta nu a putut prezenta nici acte de identitate, dar nici documente privind încărcătura.

În urma verificării interiorului autotrenului, a fost găsită cantitatea de 23 de tone de zahăr pentru care nu a putut fi prezentat niciun document însoţitor sau de provenienţă.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliţiei pentru efectuarea verificărilor, iar marfa transportată a fost confiscată.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii provenienţei celor 23 tone de zahăr, dar şi pentru verificarea legalităţii transportului efectuat.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite