Ploieşti: Penescu, eliberat de Curtea de Apel Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penescu este de părere că i s-a făcut dreptate
Penescu este de părere că i s-a făcut dreptate

Patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu  şi fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, au fost puşi în libertate, după ce au stat în arest mai bine de nouă luni.

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, fostul director al societăţii PIC din Piteşti Liviu Făcăleaţă şi fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin, judecaţi pentru fapte de corupţie, au părăsit aseară penitenciarul Mărgineni, în baza unei decizii a Curţii de Apel Ploieşti.

"S-a făcut dreptate", a spus Penescu la ieşirea din penitenciar, unde a fost aşteptat de fratele său, Ilie, şi de fiul său, Andrei Penescu.

 "Vinerea trecută s-a judecat la Tribunalul Prahova cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara şi s-a respins. Cei trei inculpaţi au declarat recurs, iar cererea s-a judecat la Curtea de Apel Ploieşti. Completul de judecată a admis recursul inculpaţilor şi a decis înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a obligaţiei de a nu părăsi ţara", a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Ploieşti, judecătorul Simona Buzoianu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite