Ploieşti: Paznicii au dat iama în bobine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu două zile, mai multe persoane au pus la cale un jaf, la un punct de distribuţie a energiei electrice din comuna Floreşti.

În rumă cu două zile, poliţiştii din Floreşti au fost sesizaţi că mai multe persoane necunoscute au sustras câteva bobine electrice dintr-un punct de distribuţie a energiei electrice, din localitate.

Constantin, de 25 de ani, din Floreşti, care era angajat ca paznic al acestui obiectiv, însă se afla în timpul său liber şi Gheorghe, de 33 de ani, au sustras mai multe bobine, în valoare totală de 35.000 de lei.

În timpul furtului, agenţii de pază Vasile, de 39 de ani şi Nicolae, de 21 de ani, unul fiind fratele lui Constantin, care erau de serviciu în noaptea respectivă, au ţinut „de şase" hoţilor, pentru ca operaţiunea să se desfăşoare conform planului.

Arestaţi pentru 29 de zile

Când bobinele au fost ridicate din punctul de distribuţie, Liviu, de 25 de ani, din Valea Călugărească şi Mihai, de 21 de ani din Floreşti, au dat o mână de ajutor celor doi infractori.

Ei au transportat împreună cu aceştia bobinele la un centru de colectare a materialelor reciclabile, unde le-au vândut pentru suma de 2.250 de lei.

Pe numele a patru dintre ei, instanţa a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, iar faţă de Mihai şi  Vasile a fost luată măsura interzicerii de a părăsi localitatea.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite