Ploieşti: Patru persoane au fost reţinute la Nădlac. Poliţiştii le suspectează că sunt implicate în „jaful secolului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat şi predat poliţiştilor din Prahova patru persoane suspecte de furt, care se pare că au legătură cu furtul unui milion de euro de la Ploieşti.

ORA 9.00

Suspecţii au fost aduşi aseară pentru audieri în Prahova.

ORA 19.20

Pe surse, la percheziţiile domiciliare ale suspecţilor au fost descoperite alte zeci de mii de euro, bani zidiţi în pereţi. Se pare că alţi hoţi implicaţi în jaf sunt deja în Italia. Suspecţii vor fi aduşi în arestul Poliţiei Prahova. "Nu putem confirma că este vorba într-adevăr despre persoanele căutate. După audieri vom prezenta o situaţie a cazului", ne-a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova.

ORA 18.00

Cele patru persoane care au vârstele cuprinse între 24 şi 39 de ani au fost depistate, în noaptea de duminică spre luni, într-un autocar care avea ca destinaţie Spania. Una dintre cele patru persoane era dată în urmărire.

„La controlul de frontieră s-a constat că cetăţeanul român Viorel G., în vârstă de 39 de ani, era în atenţia autorităţilor de poliţie din Prahova, fiind suspect de furt. Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au găsit asupra acestuia şi a altor trei persoane din mijlocul de transport suma de 10.000 de euro. Cu privire la provenienţa banilor, Viorel G. a declarat că banii pe care îi deţine sunt o parte dintr-o sumă găsită şi luată dintr-o groapă aflată în apropierea unei balastiere, sumă de care avea cunoştinţă şi soţia sa, aflată în acelaşi mijloc de transport", a declarat Ion Mareş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Viorel G. a mai declarat că banii au mai fost împărţiţi şi altor două persoane, întrucât nu avea conştinţ

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite