Ploieşti: Parcă a intrat în pământ! O femeie este căutată de patru zile de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Stoica, o femeie în vârstă de 37 de ani din Valea Călugărească, a dispărut fără urmă de acasă, lăsând uşa deschisă şi banii şi telefonul mobil la vedere. Femeia avea o situaţie financiară bună şi nimic nu pare să-i justifice dispariţia.

Prima care s-a alarmat a fost fiica Adrianei, plecată vineri la bunici, în localitatea Urlaţi. Aceea a fost şi ultima zi în care şi-a văzut mama. De atunci, aceasta nu i-a mai răspuns la telefon, aşa că fiica s-a întors acasă împreună cu rudele. Au găsit uşa casei deschisă, banii în poşetă şi telefonul mobil cu cartela scoasă. După ce au căutat-o, oamenii au apelat la Poliţie, însă nici cercetările lor prin canale, clădiri părăsite, spitale sau morgă nu au dat rezultate.

Adriana Stoica abia se mutase în casă nouă şi aştepta ca soţul ei să se întoarcă în curând din Spania. Se pare că femeia avea unele probleme de sănătate, însă nu atât de grave încât să justifice o sinucidere. De altfel, rudele femeii nici nu vor să se gândească la această posibilitate.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite