Ploieşti: Pagube de mii de lei în urma producerii a două incendii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au acţionat pentru stingerea incediilor Foto: arhivă
Pompierii au acţionat pentru stingerea incediilor Foto: arhivă

Ziua de 13 decembrie a fost cu ghinion pentru două familii din Prahova cărora le-au ars casele.

În localitatea Sinaia, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit, pe Strada 13 Septembrie, la o casă particulară. Au ars: aparatură electronică, mobilier şi materiale textile. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ  400.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 10.000 lei. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unor aparate electrocasnice lăsate sub tensiune. Nu s-au înregistrat victime. 

Tot în ziua de 13 decembrie, pe strada Depoului din Ploieşti,  a avut loc un incendiu la o anexă gospodărească. Au ars: materiale textile şi plastice şi aproximativ 50 kg deşeuri de hârtie. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ  400.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 5000 lei. Cauza probabilă: jar sau scântei - fumatul în locuri nepermise sau în locuri neamenajate corespunzător. Nu s-au înregistrat victime. 

Echipajele SMURD au intervenit în 10 cazuri de urgenţă medicală. Paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite