Ploieşti: Ost Mountain Fest se pregăteşte la Buşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul va avea loc în perioada 6-8 februarie-imagine arhivă
Festivalul va avea loc în perioada 6-8 februarie-imagine arhivă

Prima ediţie a festivalului-concurs Ost Mountain Fest se pregăteşte în această perioadă la Buşteni.

Evenimentul programat în perioada 6-8 august 2010, în Poiana Mare din Valea Cerbului, este organizat de OST Group Internaţional prin SC Ostium A&T şi Primăria oraşului Buşteni, având drept parteneri Asociaţia Mai Mult Verde, Chopper Academy şi Stay Metal Forever.

15 formaţii rock din mai multe ţări, precum Germania, Spania, Croaţia, Portugalia, Bulgaria, Ungaria şi România vor participa la acest festival.

„Datorită faptului că suntem suprasolicitaţi de trupe care vor să cânte în cadrul festivalului, nu mai putem contracta în acest moment altele în afara celor deja înscrise, sau cele cu care suntem în negocieri", spune coordonatorul departamentului de comunicare al evenimentului, Costin Militaru.

Potrivit organizatorilor evenimentului, în această perioadă vor avea loc preselecţiile pentru desemnarea trupelor care doresc să cânte în deschiderea celor trei seri de concurs, urmând a fi stabilite zilele preselecţiilor.

Mai mult, concurenţii care nu au reuşit să se înscrie în această competiţie au posibilitatea de a-şi asigura un loc pentru concursul care de anul viitor, chiar începând cu data de 15 martie 2010.

Acest festival  are ca scop promovarea unei atitudini responsabile faţă de mediul înconjurător în rândul fanilor muzicii rock dar şi al motocicliştilor.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite