Ploieşti: Oferte last minute pentru Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieştenii se interesează unde îşi pot petrece Sărbătorile
Ploieştenii se interesează unde îşi pot petrece Sărbătorile

În staţiunile de pe Valea Prahovei, unităţile de cazare au o capacitate de ocupare de aproximativ 90%.

Ploieştenii care încă nu s-au hotărât unde să petreacă sărbătorile de iarnă, pot alege dintre ofertele last minute pe care le oferă agenţiile de turism. Printre cele mai ieftine destinaţii oferite de agenţia Passion pentru petrecerea nopţii dintre ani este Budapesta. Cu 325 de euro, turiştii beneficiază de patru nopţi cazare la un hotel de patru stele, masă festivă de Revelion, un tur al oraşului şi asistenţă turistică. Cei care vor să petreacă Revelionul la Paris la un hotel de trei stele trebuie să plătească 557 de euro, plus taxa de aeroport care este 72 euro. Este inclus transferul de la aeroport la hotel, patru nopţi cu mic dejun, masa festivă de Revelion şi asigurarea medicală.

 Peste 1.000 de euro pentru un Revelion la soare

 „Un Revelion în Thailanda la un hotel de patru stele costă 1.175 de euro plus 290 de lei, ofertă care include transport cu avionul, şapte nopţi cazare cu mic dejun şi un tur al oraşului cu ghid local", ne-a declarat Florin Paraschiv, directorul Agenţiei Bibi Touring. Cei care îşi doresc să petreacă noaptea dintre ani în Dubai la un hotel de patru stele, trebuie să plătească 995 de euro şi 190 de lei. Preţul include transport cu avionul, opt nopţi cazare cu mic dejun şi transfer aeroport. Cina de revelion nu este inclusă în preţ, aceasta costând 120 de euro. Revelionul la un hotel de 5 stele în Istanbul costă 305 euro. Se oferă transport cu avionul, cazare patru nopţi şi mic dejun.

Pentru Crăciun, agenţia mai are locuri libere la Poiana Braşov, Vatra Dornei, Buşteni şi Cheia. Cinci nopţi de cazare cu demipensiune şi masă de Crăciun la un hotel de patru stele în Poiana Braşov costă 943 de lei.

În staţiunile de pe Valea Prahovei, majoritatea ofertelor de Sărbători s-au epuizat.

„Cei care vor să petreacă Crăciunul la munte, în staţiunea Sinaia, trebuie să plătească 400 de lei pentru patru nopţi de cazare la un hotel de trei stele. Preţul include patru nopţi de cazare, cină festivă în seara de Crăciun şi multe surprize rezervate turiştilor. Mai avem doar două oferte de cazare, restul, în proporţie de 90%, s-au ocupat", ne-a declarat Paul Popa, consilier la Centrul de Informare Turistică Sinaia. Şi la Buşteni, cu greu mai poţi găsi un loc liber de Sărbători.

 Crăciun în ţara lui Moş Crăciun

Cei care vor să meargă la Moşul acasă, în Laponia şi vor să se cazeze la un hotel de patru stele trebuie să plătească 1.830 de euro. Preţul include patru nopţi de cazare, mic dejun bufet finlandez, saună, transfer de la aeroport la hotel, patru cine la hotel, paşaport special pentru copii şi permis de conducere a saniei cu reni, excursie la Casa lui Moş Craciun şi ceremonia traversării "Cercului

Polar", snowmobil safari la "Snow Fun - Carnavalul Zăpezii", Snow Fun şi activităţile aferente din program, excursie la Satul lui Moş Crăciun şi "Santa Park". Nu sunt incluse în preţ taxele de aeroport şi combustibil care sunt 95 euro de persoană şi asigurarea medicală de călătorie care este opţională.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite