Ploieşti: Oferte de nerefuzat pentru Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta, Valentine's Day îi costă mai puţin de îndrăgostiţi. Agenţiile de turism au lansat oferte mai ieftine decât în anii trecuţi.

Agenţiile de turism din Ploieşti au lansat oferte avantajoase pentru petrecerea Zilei Îndrăgostiţilor. Pentru că e criză economică, pachetele turistice în locuri exotice au preţuri cu aproape 40% mai mici decât în anii trecuţi.

Cu 79 de euro, în Bulgaria

Una dintre cele ieftine destinaţii pentru cei care se iubesc este pitorescul oraş medieval Veliko Tarnovo, situat în nordul Bulgariei. Aici, cu doar 79 de euro de cuplu, puteţi avea parte de un „Valentine's Day" de vis.

Pachetul include o noapte de cazare, un cocktail de bun-venit, mic dejun de tip bufet suedez, aranjamente florale în cameră, masaj la SPA, acces la saună, baie de aburi, jacuzzi şi o cină romantică la restaurantul hotelului.

Îndrăgostiţi pe Valea Prahovei

Pentru cei care vor să petreacă „Ziua îndrăgostiţilor" mai aproape de casă, agenţiile de turism oferă mini-vacanţe în staţiunile montane de pe Valea Prahovei şi din zona Braşovului. De exemplu, două nopţi de cazare la Pensiunea „Alina", din Sinaia, costă doar 80 de lei de cuplu.

O altă ofertă a fost lansată de Hotel „Eden" din Predeal. Două nopţi de cazare costă 320 de lei. Pachetul include şi o cină romantică, cu tot felul de preparate afrodisiace şi vin roşu, precum şi un mic dejun la pat. Îndrăgostiţii primesc şampanie şi bomboane de ciocolată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite