Ploieşti: O vrăjitoare de 18 ani este cercetată penal pentru înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Valea Călugărească care pretindea că are puteri paranormale a fost reţinută pentru înşelăciune. În schimbul a peste 7.000 de lei, aceasta i-a promis unui bărbat din Alba că îi va ghici viitorul şi îi va rezolva problema căsniciei.

În perioada decembrie 2009 - ianuarie 2010, B. Traian, din comuna Avram Iancu, jud. Alba a apelat la serviciile lui D. Izabela, în vârstă de 18 ani, din comuna Valea Călugărească, care pretindea că are puteri paranormale.

Aceasta i-a promis bărbatului că îi va ghici viitorul şi îi va rezolva situaţia căsniciei. În schimbul acestor servicii, B. Traian i-a plătit tinerei suma 7.529 lei. Banii au fost trimişi prin mandat poştal în mai multe tranşe.

În urma probatoriului administrat, în sarcina lui D. Izabela a fost reţinută săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Din păcate, tot mai multe persoane cad victimă ghicitoarelor, care profită din plin de naivitatea victimelor. Acestea sunt deţinătoare ale unei intuiţii remarcabile, apasă cu degetul chiar pe „rănile" victimelor, dându-le satisfacţii precum promisiuni de căsătorie, aspiraţii de avere şi lux, viaţă lungă, călătorii, promiţând cu uşurinţă, îndeplinirea tuturor dorinţelor clienţilor.

„Ponturile" sunt oferite de cele mai multe ori chiar de către victime. O banală discuţie conduce la percepţia statutului social şi sentimental al victimei. Pe măsură ce încep să ghicească, ghicitoarele, în raport de confirmările sau negările victimei, adulmecă încotro să-şi îndrepte mersul prezicerii lor.

Aceşti ghicitori pretind de la naivi sume de bani, obiecte din aur sau argint, îmbrăcăminte iar pe cei mai naivi îi „usucă" cu o dezinvoltură cinică.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite