Ploieşti: De 8 Martie, o şefă stresată poate fi relaxată cu un masaj cu pietre vulcanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kinetoterapeuţii vă pregătesc un răsfăţ al simţurilor
Kinetoterapeuţii vă pregătesc un răsfăţ al simţurilor

Moda cadourilor de 8 Martie sub forma unor carduri cu servicii incluse la saloane de înfrumuseţare câştigă teren la Ploieşti. Soţia, iubita şi, de ce nu, şefa, pot fi răsfăţate la saloane de întreţinere din oraş. SPA-urile au oferte speciale în luna martie.

Bijuteriile şi florile extravagante devin neimportante, de 8 Martie, în faţa unui card cu servicii pre-plătite la un salon de înfrumuseţare.

Lecţia au învăţat-o şi bărbaţii din Ploieşti care au procurat din timp vouchere la SPA-urile din oraş. În afara celor care vor să-şi răsfeţe soţiile sau iubitele cu masaje, tehnici de remodelare corporală sau cele mai noi tendinţe în coafură şi manichiură, anul acesta, spre astfel de servicii s-au orientat şi angajaţii bărbaţi care au femei drept şefe.

"Avem multe astfel de solicitări de la firme unde femeile conduc afacerea, iar angajaţii sunt majoritatea bărbaţi. Noi eliberăm un card special, iar cea care îl primeşte trebuie doar să sune pentru programare şi alegerea serviciilor", ne-a spus Mariana Stoian, patroana SPA-ului Merlin din Ploieşti.

Împachetări cu alge

Faţă de reducerile de 10-15% aplicate în luna martie serviciilor din majoritatea saloanelor din Ploieşti, SPA-urile vin şi cu alte oferte interesante: o coafură sau manichiură gratuită la un masaj sau o şedinţă de remodelare corporală sau combinaţii de două tratamente de relaxare la preţul unuia singur.

Şi cum un masaj de relaxare este un serviciu destul de comun, de 8 Martie sunt preferate tehnicile cât mai moderne.

În top este masajul cu pietre vulcanice, o terapie cu 62 de pietre de bazalt care tratează stresul şi detensionează musculatura. Printre preferinţe se numără şi împachetările cu alge, ciocolată sau cafea, masajul transdermic, bronzarea organiză, terapia cu raze infraroşii sau pedichiura şi manichiura SPA.

Aşa cum ne-au asigurat experţii din aceste saloane, chiar şi cea mai stresată şefă sau supărată soţie devin garantat nu doar mai frumoase ci şi mai "îngăduitoare" cu cei care s-au gândit la un astfel de cadou.

Preţuri de SPA

O şedinţă de masaj cu pietre vulcanice sau una de manichiură SPA costă fiecare 70 de lei, o împachetare cu alge 120 de lei, o diagnosticare a proporţiilor de apă şi grăsime din corp 15 lei, un tratament anticearcăne 150 de lei, iar unul pentru riduri 100 de lei. În martie, două astfel de servicii sunt la preţul unuia singur.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite