Ploieşti: O casă a ars provocând pagube de 100.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O prahoveancă din Şotrile s-a ales cu o pagubă de 100.000 de lei în urma unui incendiu, însă flăcările au mistuit şi alte locuinţe din judeţ, în acest weekend.  

Casa Mariei Constantin, de pe strada Vistieru din localitatea Şotrile a ars din temelii, în urma unui incendiu.

Focul a mistuit acoperişul din lemn cu învelitoare de şindrilă şi tablă pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi, anexe gospodăreşti din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 70 metri pătraţi, mobilier, textile, obiecte de uz casnic şi 10 metri cubi de lemn de foc.

Valoarea totală a bunurilor distruse de flăcări se ridică la 100.000 de lei, incendiul izbucnind, cel mai probabil, din cauza unui coş sau burlan de fum care a fost amplasat greşit sau nu a fost protejat termic faţă de materiale combustibile din casă.

Incendii în judeţ

În localitatea Buşteni, pe strada Valea Cerbului, echipajele de pompieri au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă din proprietatea unui complex turistic.

Magazia s-a transformat în scrum pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 10.000 de lei.

Pompierii au stabilit că anexa s-a aprins din cauza unor mijloace de iluminat electrice lăsate sub tensiune.

Pagube de 600 de lei au fost provocate de un incediu care a avut loc în apartamentul lui Adrian Traian, din Ploieşti, de pe strada Mărăşeşti.

Focul a pornit de la un aparat de gătit supraîncălzit, care a fost lăsat nesupravegheat, în incediu arzând aragazul din bucătărie şi o cratiţă.

O casă din localitatea Boldeşti Scăieni, situată pe strada Poienelor, al cărui proprietar este Nicolae Simion a ars, de asemenea, valoarea pagubelor fiind de 100 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads

  

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite