Ploieşti: O bătrână a fost păgubită cu 2.000 de lei de doi pretinşi vânzători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub pretextul oferirii unor produse de uz gospodăresc, doi tineri au fost invitaţi de o bătrână din Ploieşti în propria locuinţă, de unde aceştia au sustras 2.000 de lei.

În urma investigaţiilor, a rezultat că Gabi Goncea, de 27 ani, din Braşov şi Gruiu Mate, de 23 ani, din Târgu-Mureş, s-au prezentat la locuinţa Anei Marin care locuia singură, oferindu-i spre cumpărare un set de vase metalice de bucătărie cu suma de 50 lei. Aceasta i-a invitat în locuinţă pentru a-i fi prezentată marfa, împrejurare în care, profitând de neatenţia şi vârsta înaintată, i-au sustras un plic cu suma de 2.000 lei.

Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat că suspecţii se deplasau cu un autoturism, motiv pentru care s-a dispus urmărirea acestuia, a doua zi, cei doi şi autoturismul fiind depistaţi de către un echipaj de poliţie pe raza comunei Ciolpani, judeţul Ilfov.

În urma cercetărilor şi probatoriului administrat, s-a dispus măsura reţinerii suspecţilor pe o perioadă de 24 de ore, la data de 1 august a.c. fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi, ulterior, Judecătoriei Ploieşti care a dispus arestarea celor doi pe o perioadă de 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite