Ploieşti: Nouă trenuri au rămas blocate aseară pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenurile au stat trei ore între staţii - imagine arhivă Adevărul
Trenurile au stat trei ore între staţii - imagine arhivă Adevărul

Mai multe trenuri de călători şi de marfă care circulau duminică seară între Bucureşti şi Braşov au rămas blocate mai bine de trei ore în gările de pe Valea Prahovei, după ce o linie de contact s-a rupt între staţiile CFR Comarnic şi Valea Largă.

Cei mai nemultumiţi de această situaţie au fost călătorii aflaţi în trenurile de persoane care spun că nu i-a anunţat nimeni depre ce este vorba.

Blocajul feroviar s-a produs în jurul orelor 19 şi s-a datorat unei defectiuni la firul de contact care alimentează locomotivele, în momentul în care prin zonă trecea un tren de marfă. Trenul a fost tractat până în staţia CFR Comarnic.

La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipe CFR care au încercat timp de trei ore să refacă linia de contact.

În cele din urmă traficul feroviar a fost reluat după ce unele dintre garniturile feroviare blocate au fost tractate cu locomotive Diesel.

Călătorii aflaţi în trenurile blocate acuză reprezentanţii CFR, că nu i-au anunţat despre incident şi astfel unii dintre ei au pierdut alte legături feroviare.

Linia de contact avariată urmează să fie reparată numai după ce trenurile de călători vor trece de zona unde aceasta a fost afectată.

În momentul de faţă circulaţia feroviară pe Valea Prahovei se desfăşoară pe un singur fir întrucât la cel de-al doilea fir de cale ferată, se desfăşoară lucrări de reabilitare.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite