Ploieşti: Nouă localităţi din Prahova nu au curent electric din 1 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De data aceasta, este vorba despre vântul puternic care afectează parţial alimentarea cu energie electrică în cele nouă localităţi din sudul judeţului. Zilele trecute, chiciura a lăsat în beznă 54 de sate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Electrica Distribuţie Muntenia Nord SA, Elisei Scirenco, un număr de nouă localităţi din zona de sud a judeţului Prahova nu beneficiază, parţial, de alimentare cu energie electrică, din cauza avariilor produse pe reţeaua de distribuţie, în urma depunerilor de chiciură şi a rafalelor de vânt, relatează Mediafax.

Poienarii Burchii, Poienarii Ralii, Bâra sau Gorgota sunt doar câteva dintre aceste sate situate în sudul judeţului. În unele dintre aceste localităţi, furnizarea energiei electrice este afectată încă din data de 1 decembrie, atunci când au apărut primele avarii la reţeaua de distribuţie. În localitatea Gorgota, spre exemplu, alimentare cu electricitate s-a putut face în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar în cursul zilei de sâmbătă au apărut noi avarii şi prin urmare grupuri de locuinţe din această comună au rămas, din nou, fără alimentare cu energie electrică.

Un număr de 15 echipe ale Electrica Muntenia Nord se află pe teren încercând să remedieze avariile.

În localitatea Balta Doamnei, de exemplu, echipele de intervenţie au remediat opt avarii de pe reţea doar în cursul zilei de azi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite