Ploieşti: Moşul le aduce ploieştenilor o ambulanţă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Ambulanţa nouă va face deplasări la urgenţele majore
Ploieşti: Ambulanţa nouă va face deplasări la urgenţele majore

În dotarea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova va intra, zilele următoare, o nouă autospecială de intervenţie la caz de tip C.

„Aceasta trebuie să sosească de la Ministerul Sănătăţii. Ne este foarte utilă, în condiţiile în care, în prezent, avem doar patru astfel de ambulanţe, dintre care ultimele intrate în parcul auto în urmă cu aproximativ un an şi jumătate. Este cel mai performant tip de ambulanţă, prin dotările pe care le are. Aveam nevoie de ea, dar asta ne ajută doar să funcţionăm la limita de sus a cotei de avarie", a declarat managerul SAJ Prahova, Daniel Nicolae.

Autospeciala va rămâne la staţia centrală din Ploieşti şi va deservi oraşul şi zonele limitrofe. Restul de maşini, din dotarea instituţiei, de până la aproximativ 60, sunt ambulanţe pentru transport bolnavi sau destinate consultului la domiciliu. „Va rămâne la Ploieşti, pentru că aici avem mai mulţi medici, respectiv 15. Dar asta doar până în ianuarie, când unul dintre colegi va pleca, deoarece şi-a luat rezidenţiatul", a mai spus dr. Nicolae.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite