Ploieşti: Mirela Tănăsescu este propriul ei şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela are propria agentie de PR
Mirela are propria agentie de PR

Domeniul în care lucrează sunt Relaţiile Publice. Are o agenţie de organizare evenimente şi de programe de comunicare, şi un site despre aproape tot ce mişcă în Ploieşti pe partea culturală şi artistică.

Are 28 de ani şi o voiţă de fier. De altfel, Mirela Tănăsescu recunoaşte că tot ceea ce şi-a propus în viaţă până acum a reuşit să obţină, într-adevăr, şi cu ceva sacrificii şi compromisuri.

“Sunt însă foarte puţine, se pot număra pe degetele de la o mână. Sunt un om fericit, care are timp şi pentru dezvoltarea profesională, dar  şi pentru prieteni şi mai ales pentru familie”, spune ploieşteanca. Susţine că nu a fost deloc răfăţata familiei, deşi este singură la părinţi.

“Mama mi-a spus că la doar doar un an şi jumătate mâncam singură din farfurie, cu lingura, cu furculiţa şi cu ajutorul cuţitului. Am avut ambiţia să mă descurc singură de mică, prin urmare m-am chinuit ceva să îi ajung rapid din urmă pe cei mari la capitolul bune maniere. Se pare că pe atunci eram şi deşteaptă şi frumoasă, pe parcurs însă s-au mai diminuat aceste calităţi”, spune Mirela, râzând cu poftă.

După ce a absolvit Facultatea de Jurnalism  şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti, a trăit viaţa ca o telenovelă, timp de câteva luni, editând scenarii pe platourile de la Buftea, pentru  serialul “Numai iubirea”.

O consideră o experienţă de viaţă extraordinară. La modul superlativ  vorbeşte şi despre perioada în care a fost angajată la o televiziune locală din Ploieşti-Alpha Tv.

“Am vrut să mă întorc în Ploieştiul meu natal, tocmai pentru că aveam ocazia să lucrez la producător TV la o emisiune unicat pe piaţa locală, şi pe cea naţională, de impact, la acea vreme - Naked News. Am dat un interviu pe prima pagina într-un cotidian naţional, am fost invitaţi în toate emisiunile de TV de la acel moment, însă nu am fost lasaţi să mergem decât la TEO”, povesteşte Mirela Tănăsescu.

PR-ul, o nouă provocare

După ani de televiziune, ploieşteana a optat pentru un job pe BTL - creaţie evenimente, în cadrul Winmarkt Grand Center, apoi, în urma unor interviuri a reuşit să ajungă PR la Cardinal Motors Ploieşti. “Pot spune că au fost nişte ani plini, în care am învăţat foarte multe despre munca de organizarea evenimente şi Relaţii Publice. Aici am avut reuşite pe plan profesional, nereuşite cu colectivul. La despărţirea de Cardinal Motors am hotărât împreuna cu o colegă mea să plecăm la drum pe cont propriu. Aşa am înfiinţat propria agentie de PR- TOMI TOM. Sunt foarte mulţumită de aceasta mişcare. Din mai si până la acest moment am avut rezultate foarte mulţumitoare”, se mândreşte tânăra.

Care este cel mai recent proiect care-ţi poartă semnătura?
M. T. : Este vorba despre siteul ploiestiulmeu.ro. Este extraordinar faptul că am reuşit să catalizez în jurul acestui proiect oameni buni, muncitori şi dornici de a clădi ceva. Am considerat ca Ploieştiul duce lipsă nu de viaţă socială, ci de oameni care să le comunice evenimentele care se petrec. Practic este un calendar de evenimente, un loc pentru persoanele active.

Ce loc ocupă familia în viaţa ta?

M.T.: Cu siguranţă…un loc privat. Îmi iubesc părinţii foarte mult, am mare drag de nepoţii mei, care nu sunt deloc puţini la număr şi mă pot lăuda cu faptul că am botezat doi copii minunaţi, un băiat şi o fată.

Ce-i place
Spune că îi place viaţa boemă, cu picturi, muzică şi cu mancare bună, cu plimbări prin parc. Dintre pictori îi admiră deopotrivă pe Tizian şi pe Picasso. “Nu mă interesa însă tehnica, culoarea, lumina, cât mai degrabă metaforele şi interpretările date unui anume subiect” spune Mirela.

Ce nu-i place
Nu-i plac oamenii încrâncenaţi, pe care spune că îi întâlneşte din ce în ce mai des, chiar şi în anturajul său .

Profil
Data şi locul nasterii - Ploiesti, 29 august 1980

Ultima şcoală absolvită - Universitatea Bucureşti, Facultatea de Jurnalism
şi Stiintele Comunicării

Profesie - jurnalist / comunicator

Familie - necăsătorită

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite