Ploieşti: Mihai Găinuşă aşteaptă din nou barza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit revistei OK, Mişu Găinuşă a dezvăluit de ce va avea nevoie, anul viitor, de-o cameră în plus: familia aşteaptă al doilea copil. Cârcotaşul de serviciu a făcut dezvăluirile la Cheia, unde are o pensiune.

Pensiunea „Găinuşa de munte" a devenit obiectiv turistic în Cheia, iar mulţi îşi croiesc drum până la porţile casei doar pentru c-au auzit că este a lui Mihai Găinuşă şi speră să-l întâlnească acolo. De cele mai multe ori dau, însă, de soţia acestuia, Ioana.

Casa de vacanţă a lui Găinuşă are opt camere, cu preţuri nici prea mari, nici prea mici. „Ne-am format o clientelă, sunt oameni care poposesc la noi de şase, şapte ori pe an. Cine stă aici o dată se întoarce", ne arată Mihai o mostră de promovare turistică. „Eu sunt din Măneciu, din apropiere. Veneam des pe aici când eram copil, mergeam pe munte. E o zonă foarte frumoasă. Din păcate, ca orice locaţie pitorească din ţară, a început să se murdărească. În weekend, Valea Teleajenului din apropiere este plină de grătare."

Cea mai simpatică gazdă a pensiunii este însă fetiţa celor doi, Eva, de 5 ani. În curând, aceasta va avea şi un frăţior sau... o surioară.

„Să ştii că noi mai aşteptăm un bebe. Suntem în luna a patra. Se pare că este băiat. Patru luni de zile a fost fată, dar din câte am văzut la ultima ecografie, băiat pare a fi." a anunţat viitorul tătic.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite