Ploieşti: Micii sportivi de la clubul de badminton din Berceni au fost iar pe podium

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii de la Clubul Sportiv Berceni au avut rezultate foarte bune la concursul de badminton Trofeul Danubius  - categoriile  U11 ani si U15 ani. Clubul este singurul din mediul rural, din ţară, cu rezultate foarte bune.

Desfăşurat la Galaţi in perioada 10-12 septembrie 2010, concursul este ultimul până la finala Campionatului Naţional de la Bacău din perioada 6-8 noiembrie 2010, dedicat acestor categorii.

3,2,1. Acestea sunt locurile obtinute de valorosii sportivi de la CS Berceni Prahova la categoria de 11 ani, fete şi baieti.

Locul 3 a fost obtinut de Ioana Voicu, o sportivă care a avut un progres foarte mare in acest an, reusind sa invinga in prima zi de concurs cu un categoric 2-0 pe cea care a castigat locul 1 la finalul concursului - Miruna Neagu de la CS Magic Galati, dar a pierdut in fata colegei ei Andreea Muscalu.

Asadar, locul II a fost obtinut de Andreea Muscalu care a pierdut finala de duminica intr-un meci foarte greu in 3 seturi in fata sportivei de la Galati.

Locul I la categoria baieti 11 ani a fost obtinut de Alexandru Muscalu care s-a luptat nu numai cu un adversar foarte bun (Hancu Cosmin) dar si impotriva unei galerii impresionante de parinti si sportivi de la alte cluburi.

Lotul a fost intregit de Alexandru Grozea (11 ani), Liviu Bogza, Adrian Iorga, Alexandru Bratu si Petre Voicu la categoria 15 ani.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite