Ploieşti: Menajera de „firmă“ face curăţenia de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La un abonament primiţi gratuit spălarea covoarelor
La un abonament primiţi gratuit spălarea covoarelor

Criza nu a avut efecte negative asupra profitului firmelor de curăţenie din Ploieşti. Oamenii au din ce în ce mai puţin timp şi trebuie să apeleze la serviciile firmelor de specialitate.

Te-ai putea gândi că, într-un an de criză, ploieştenii ar putea renunţa să plătească servicii pe care le pot face şi singuri, însă nu s-a întâmplat aşa în cazul curăţeniei generale de dinaintea sărbătorilor. Administratorii fimelor de profil abia fac faţă cererilor. „Suntem extrem de solicitaţi şi trebuie să facem programări meticuloase pentru a termina la timp toate lucrările. Clienţii noştri sunt deopotrivă oameni obişnuiţi, care nu au timp din cauza serviciului să facă o curăţenie ca la carte, dar şi firme", ne-a spus Cosmin Duţă, administratorul firmei Saniclean din Ploieşti.

Spălatul covoarelor, bonus

De regulă, tarifele sunt negociabile, în funcţie de suprafaţă şi necesităţile clienţilor, dar, orientativ, pentru o garsonieră, trebuie să plătiţi între 250 şi 300 de lei, ajungându-se la 400-450 de lei pentru un apartament cu patru camere şi până la 1.000 de lei pentru o vilă cu suprafaţă mai mare de 200 mp. Pentru aceşti bani, de la geamuri până la cele mai ascunse colţuri, totul va străluci de curăţenie.

„Clienţii noştri care au abonament beneficiază şi de o spălare gratuită a covoarelor, iar pentru cei care vor doar acest serviciu, ne deplasăm la domiciliu, luăm covorul şi a doua zi îl aducem înapoi ca nou, la un preţ pornind de la 10 lei pe mp", ne-a spus şi Alexandru Cina, administrator Alciserv Clean SRL din Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite