Ploieşti: Membrii formaţiei Holograf vor curăţa Sinaia de gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 25 septembrie, Dan Bittman alături de ceilalţi membri ai formaţiei Holograf vor da autografe la cortul campaniei "Let's Do It Romania!" şi vor ecologiza o zonă din oraş împreună cu primarul oraşului Sinaia.

"Faptul că aceast proiect se va derula chiar în perioada în care la Sinaia are loc Festivalul "Sinaia Forever" reprezintă un bun prilej de implicare a şi mai multor voluntari. Anul acesta, ca şi la ediţiile anterioare ale festivalului, îi invit pe sinăieni şi pe turişti să participe, în toate cele trei zile, la atelierele şi concursurile organizate pe teme ecologice. Cred că românii vor demonstra că pot face o mare echipă în această zi", a declarat primarul Vlad Oprea.

Primăria oraşului Sinaia a lansat un apel de mobilizare către toţi locuitorii şi turiştii pentru a participa la curăţarea arealalelor naturale din jurul oraşului.

Din Sinaia s-au înscris până în prezent pentru a participa ca voluntari  Cercetaşii României - Centrul Local Peleş Sinaia şi Asociaţia Prahova Excelsior, echipe cărora li s-au alaturat şi alţi voluntari din judeţ.

Zonele stabilite pentru a fi curăţate sunt: Drumul Cotei 1400, Cota 1500, DN71 până la Cota 1000, zona Sinaia Canton CFR şi Cumpătu lângă podul CFR. Se vor colecta numai deşeuri reciclabile, iar operatorul de salubritate de pe raza orasului Sinaia, SC MontSin Grup SA se va implica în transportarea acestora.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite