Ploieşti: Maşinile vechi ocupă spaţiul de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii sunt tot mai nemulţumiţi de hârburile care ocupă spaţiile din parcările dintre blocuri şi spun că locul acestora ar fi la „cimitirul de maşini".  

Dan Rădulescu este un locuitor din zona de vest a oraşului. Ploieşteanu este nemulţumit de faptul că pe Strada Spătar Milescu, o maşină Dacia crem zace de ani de zile în parcarea unui bloc, fără ca cineva să o ridice sau să o revendice.

„Din câte am înţeles proprietarul s-a mutat la Urlaţi şi acum nu mai răspunde nimeni de ea.

Vrem să folosim şi noi locul de parcare, nu să stea acolo o maşină nefolositoare", explică Dan Rădulescu. El spune că a sesizat şi Administraţia Dimeniului Public şi Privat (ADPP), însă până acum maşina nu a fost ridicată.

Potrivit reprezentanţilor ADPP aceste proceduri pot să dureze chiar şi o lună de zile pentru că trebuie urmat un anumit protocol.

De asemenea, proprietarii au posibilitatea să-şi recupereze maşinile, dacă plătesc o taxă de 70 de lei, dar în cazul în care autoturismele intră în patrimoniul municipalităţii, taxa ajunge la 2.000 de lei.

De la începutul acestui an, angajaţii ADPP au început demersurile pentru ridicarea de pe spaţiul public a 300 de vechicule vechi, abandonate de propeitarii lor, din care aproxmativ 130 în urma verificărilor efectuate de inspectorii administraţiei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite