Ploieşti: Maşinile datornicilor din Prahova au fost scoase la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada următoare, fiscul prahovean va scoate la licitaţie mai multe autoturisme aparţinând firmelor care au datorii la bugetul de stat.

„În momentul în care firmele nu-şi mai pot achita datoriile, se pune sechestru asupra bunurilor, în speţă bunuri mobile. Acestea sunt ulterior evaluate, iar în funcţie de preţul stabilit de evaluator se anunţă un preţ de pornire în momentul în care sunt scoase la licitaţie", ne-a declarat Iulia Dumitraşcu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Prahova.

La începutul lunii martie, se organizează licitaţie pentru un autoturism Daewoo Nubira din 2004, al cărui preţ de pornire este de 8.532 lei plus TVA. La capitolul transport marfă, fiscul are şase oferte pentru amatorii de chilipiruri, printre care o autoutilitară Volkswagen, un autotractor MAN,  o semiremorcă basculantă Kassboher SKM, un automobil mixt Dacia 1307 PIK-UP, din 1998, şi un automobil mixt Dacia 1309 L, din 1995.

Cel mai mic preţ de pornire, 3.402 lei este pentru Dacia din 1995, iar cel mai mare pentru autoutilitara Volkswagen, care pleacă de la 35.840 lei. Pentru informaţii suplimentare legate de caracteristicile bunurilor scoase la licitaţie, poate fi consultat site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite