Ploieşti: Maria Dinulescu l-a surprins cu un sărut pe Marcel Iureş la casting

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa cu origini prahovene, Maria Dinulescu, a povestit cum l-a surprins pe Marcel Iureş la castingul pentru serialul "În derivă", difuzat de HBO.

Actriţa a mărturisit că a decis să îl sărute pe Marcel Iureş pe gură, la casting, chiar dacă acest lucru nu era scris în scenario, relatează Adevărul.

"La casting, era o secvenţă în care personajul lui Marcel Iureş povestea cum era cât pe ce să se sărute cu profesoara lui, iar personajul meu trebuia să povestească, extrem de sexual, despre cum a fost primul său sărut, care s-a transformat, de fapt, într-o noapte de sex în noaptea de Înviere. Personajul lui Marcel Iureş nu s-a sărutat cu profesoara, pentru că i s-a făcut frică. Atunci m-am gândit că ar fi ideal ca la final, chiar dacă nu e scris în text, să mă duc să îl sărut eu... M-am gândit să schimb puţin scena şi să-i ofer ceea ce el însuşi nu şi-a oferit în trecut şi, în plus, să le arăt producătorilor că nu am nicio problemă să mă sărut cu un bărbat mai în vârstă decât mine, pentru că asta poate fi o piedică pe platouri uneori", a declarat actriţa într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

Maria Dinulescu susţine că gestul ei l-a şocat pe actor.

"Marcel Iureş evident că nu ştia toate lucrurile pe care eu le gândeam în acele 30 de secunde. A început secvenţa respectivă, în jur erau foarte mulţi oameni, majoritatea bărbaţi, şi m-am dus aşa, foarte încrezătoare, şi l-am sărutat pe gură, şi ştiu că a fost şocat. După care producătoarea americană a spus „Maria, vino să discutăm, sunt foarte interesată să lucrez cu tine", a mai spus Maria Dinulescu pentru Adevărul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite