Ploieşti: Magazinul Obi s-a deschis... cu pază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atraşi de ofertele promoţionale lansate de un magazin de bricolaj care s-a inaugurat astăzi în Ploieşti, sute de oameni s-au strâns încă de la primele ore ale dimineţii în faţa sediului acestuia. Şi, de parcă nimeni nu avea serviciu, ploieştenii au stat zeci de minute la cozi pentru a achita facturi de sute şi mii de lei. Halal criză...

Atraşi de promoţii ca toţi românii, ploieştenii au venit astăzi în număr mare la inaugurarea magazinului Obi din Ploieşti. Din fericire, au fost civilizaţi şi nu s-au urcat pe rafturi pentru a-şi smulge din mâini bormaşini sau scule profesionale, dar tot au epuizat într-un timp record florile oferite gratuit la ieşire.

Că mulţi au plecat de la serviciu sau şi-au luat liber pentru a nu rata vreo promoţie este un fapt cert. Inexplicabil este însă de ce ploieştenii invocă criza cu orice ocazie, având în vedere coşurile, pline până la refuz, pe care le-au umplut astăzi.

După precedentul Baumax, când mai mulţi ploieşteni au leşinat sau au fost răniţi din dorinţa de a pune mâna pe o floare ieftină, astăzi, lucrurile au decurs mai liniştit. Conducerea magazinului a împânzit spaţiul cu oameni de ordine, iar mai mulţi jandarmi au fost special detaşaţi pentru a interveni, în caz de producere a unor incidente.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite