Ploieşti: Mădălina Manole nu a avut o relaţie cu Radu Vâlcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Manole şi soţul ei, Petru Mircea
Mădălina Manole şi soţul ei, Petru Mircea

Ion Manole a clarificat, marţi, la emisiunea „Acces Direct", zvonurile apărute în presa centrală, în legătură cu presupusă relaţie intimă între fiica sa şi actorul Radu Vâlcan, relatează ziarul Click.

Potrivit reporterilor Click, tatăl artistei a declarat că este la curent cu aceste zvonuri şi a subliniat că nu a existat niciodată o relaţie între Mădălina şi Radu Vâlcan.

„Fiica mea fost mult timp centru atenţiei pentru presa de scandal. Nu cred că are cineva interesul ca numele fiicei mele să fie împroşcat cu noroi. Pur şi simplu, asta e meseria lor, trebuie să inventeze mizerii pentru a-şi vinde fiţuica"
,a declarat tatăl Mădălinei.

„Astfel de articole au două părţi: pe de o parte un titlu pompos şi o fotografie care să ia ochii, pe de altă parte, în articol, scriu ceva de genul «ar fi fost o legătură», «ar fi avut o relaţie». Îşi iau măsuri de precauţie pentru a nu fi daţi în judecată. Numai mizerabilii vorbesc urât de fiica mea", a încheiat Ion Manole.

Radu Vâlcan şi Mădălina Manole s-au cunoscut în 2000, în timpul filmărilor clipului „Când sunt cu tine". Presa vremii a speculat că între cei doi s-a înfiripat o relaţie intimă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite