Ploieşti: “Mădălina Manole era o soţie perfectă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit ziarului Click, Sorin Danciu, prietenul şi confidentul Mădălinei Manole, a dezvăluit în cartea „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete", întâmplări pe care le-a trăit alături de cuplul Mădălina Manole - Şerban Georgescu.

Sorin Danciu, cel care a petrecut mult timp alături de Mădălina Manole şi Şerban Georgescu, istoriseşte în cartea „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete" momente din viaţa controverstului cuplu.

„Era o soţie şi o gospodină perfectă. Mădălina-gospodina îi mai spuneam eu. Nu prea îţi venea să crezi că acea Mădălina perfectă din toate punctele de vedere, când ajunge acasă, îşi trage un fes pe cap, se îmbracă în trening şi se apucă de trebăluit prin bucătărie.

Era o gospodină foarte bună, îi plăcea să gătească şi, cum venea din turnee, se arunca în bucătărie, unde pregătea prăjituri grozave. Îi plăcea să fie soţie, iar în acelaşi timp era o mare microbistă. Ieşea în stradă la toate meciurile echipei naţionale de fotbal şi ţinea tricolorul în mână. Era foarte preocupată ca tot ceea ce face să iasă foarte bine", a amintit Danciu, în volumul editat de Adevărul Holding.

Dar dacă îi plăcea să gătească, nu înseamnă că obişnuia să şi mănânce. El a mai povestit că artistei nu îi era uşor să iasă la masă alături de Şerban Georgescu şi de el. „Noi eram mai mâncăi aşa, obişnuiam să comandăm ceafă de porc şi mici, iar ea trăgea câte două ore de o salată".

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite