Ploieşti: Kangoo Jumps, ultima modă în materie de întreţinere şi distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Silueta de vis se obţine mai repede într-o pereche de ghete prevăzute cu arcuri şi benzi de întindere. În numai zece minute, poţi pierde până la 200 de calorii, iar exerciţiile Kangoo sunt excelente pentru cei care suferă de afecţiuni ale coloanei.

Iniţial, numele de Kangoo Jumps a fost dat unor perechi de ghete, asemănătoare rolelor, dar prevăzute cu arcuri eliptice pentru a atenua impactul cu solul. Erau folosite în gimnastica de recuperare de către sportivi sau pacienţii accidentaţi, însă au devenit un fenomen mondial după intrarea lor în saloanele de aerobic.

Acum, Kangoo Jumps este o denumire mai largă pentru un complex de exerciţii de jogging, tae bo şi aerobic executate pe ghetele speciale care parcă te fac să uiţi de gravitaţie.

"Iniţial, eu mi-am cumpărat o pereche de kangoo pentru a face mişcare în parc. Văzând interesul tinerilor şi copiilor pentru ghetele mele, m-am hotărât să-mi deschid un salon exclusiv pentru femei şi copii", ne-a povestit începuturile Nicoleta Mocanu, administratora Nico Welness Club din Ploieşti, situat în cartierul Nord şi singurul salon de acest gen din Prahova.

Orele de kangoo jumps sunt "predate" de o instructoare cu atestare internaţională, clubul pune la dispoziţie ghetele speciale şi, pentru ca răsfăţul să fie total, clientele au acces, după ora de kangoo, şi la masaj, saună, manichiură ori consultanţă la nutriţionist.

250 de euro o pereche de ghete

Spre deosebire de aerobicul obişnuit, kangoo are efecte benefice asupra mobilităţii articulaţiilor, diminuează leziunile coloanei, şoldurilor şi gleznelor prin atenuarea cu 80% a impactului corpului cu solul, iar numărul caloriilor consumate, între 150 şi 200 în numai zece minute, a cucerit imediat femeile.

"Am fost reticentă la început, dar după prima şedinţă am simţit că nu mai pot să renunţ la senzaţia pe care mi-o dă mişcarea pe ghete. Am slăbit mai mult decât la oricare alt sport pe care l-am practicat", ne-a spus Doina Enache, o clientă fidelă.

Un abonament cu 8 şedinţe kangoo la Nico Welness Club costă 130 de lei, pe când unul nelimitat, care include şi patru şedinţe la saună, precum şi exerciţii pe aparatele din sala de forţă costă 150 de lei.

Dacă nu vreţi să folosiţi ghetele de la salon, vă puteţi cumpăra unele. O pereche are preţuri cuprinse între 200 şi 250 de euro, clubul Nicoletei Mocanu fiind şi unic distribuitor în Prahova al tuturor accesoriilor necesare acestui sport.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite