Ploieşti: Începe Liga de Fotbal la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mâine şi până pe 20 iunie, la Sinaia se va desfăşura ediţia I a Ligii de Fotbal, o competiţie pentru amatorii sinăieni.

Ceremonia de deschidere care va avea loc la ora 12.00 şi meciurile se vor desfăşura la Colegiul “Mihail Cantacuzino” - Baza Sportivă.

  “Liga de Fotbal vrea să readucă în faţa sinăienilor spiritul de echipă şi frumuseţea jocului. Timp de o lună vom fi în teren! Avem 216 jucători, dintre care numai 12 vor fi campioni, avem 18 galerii gata să respecte regulile de fair-play din tribune, dar mai ales avem bucuria de a ne întâlni câţi mai mulţi sinăieni pentru a da viaţă oraşului”, a declarat primarul Vlad Oprea.

Câte două meciuri pe zi

În urma înscrierilor au fost trase la sorţi cele 18 echipe în cadrul celor 4 grupe stabilite prin regulamentul şi sistemul de desfăşurare a competiţiei. Fiecare echipă este compusă din 7 jucători şi 5 rezerve. Meciurile se vor disputa câte două pe zi, de luni până vineri între orele 17.00 – 20.00, iar sâmbăta şi duminica de la 12.00 la 15.00.

Premii de mii de euro

La fiecare sfârşit de săptămână, în pauzele meciurilor vor avea loc demonstraţii de karate, role şi de lupte, iar din galeriile echipelor nu vor lipsi majoretele.

Organizatorii le-au pregătit  jucătorilor echipamente, premii în valoare de 4.000 de euro şi multe surprize. De asemenea, se vor acorda şi multe premii speciale pentru: cel mai tânăr jucător, cel mai vârstnic jucător, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător, cea mai bună galerie, cel mai frumos steag de galerie, cel mai fair-play gest al unui jucător şi titlul de golgheter.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite