Ploieşti: În pericol de moarte, după ce a fost sfâşiat de câini înfometaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân de 76 de ani din Prahova se zbate între viaţă şi moarte după ce, ieri după-amiază, a fost muşcat de zeci de ori de o haită de câini flămânzi. Medicii încearcă să-i salveze viaţa şi l-au supus deja la două intervenţii chirurgicale.

Gheorghe Constantinescu este din Ariceştii Rahtivani. Bătrânul de 76 de ani se ducea la nişte rude în satul învecinat. Pe câmpul dintre localităţi, bărbatul a fost înconjurat de o haită de câini. Animalele au sărit pe el şi oricât a încercat să se apere, a fost doborât.

Norocul bătrânului a fost că întreaga scenă a fost văzută de câţiva angajaţi ai unei microhidrocentrale din apropiere. Aceştia au reuşit să alunge câinii, cu pietre şi au sunat la 112.

„A ajuns la noi în stare critică cu multiple plăgi produse prin muşcătură. Practic era muşcat de faţă, torace, de picioare şi mâini, şi era şi în stare de hipotermie pentru că a stat ceva timp în zăpadă. A fost operat dar din cauza rănilor atât de multe şi a vârstei, nu putem să ne pronunţăm în privinţa şanselor lui de supravieţuire", a declarat medicul Andrei Ilinca, purtător de cuvânt la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti.

Poliţiştii verifică acum dacă patrupedele care l-au sfâşiat pe bătrân au sau nu stăpân.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite