Ploieşti: În Prahova se fură calea ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotii de cale ferata risca pedeapsa cu inchisoarea pentru faptele lor
Hotii de cale ferata risca pedeapsa cu inchisoarea pentru faptele lor

Lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova şi cei din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova au reuşit prinderea în flagrant a două grupuri de persoane care sustrăgeau componente de cale ferată.

În după amiaza zilei de marţi, în zona Crângul lui Bot, poliţiştii prahoveni i-au depistat pe Gabriel B., de 37 de ani şi pe Ionuţ P., de 24 de ani, ambii din comuna Târgşoru Vechi, la scurt timp după ce sustrăseseră două bucăţi de cale ferată cu o lungime de aproximativ doi metri fiecare, pe care le tăiaseră din linia de cale ferată aflată în zonă.

În cursul aceleiaşi zile, la km. 67, în zona podului de cale ferată ce traversează râul Teleajen, au fost depistaţi Costin S., de 15 ani, din comuna Apostolache şi Cristian R., de 16 ani, din comuna Valea Călugărească, care furaseră mai multe componente ale podului de cale ferată.

În niciunul dintre cazuri, traficul feroviar nu a fost perturbat, iar piesele sustrase au fost recuperate în totalitate, suspecţii fiind cercetaţi penal în stare de libertate.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite