Ploieşti: În 20 septembrie vor fi premiaţi câştigătorii tombolei “Protejează natura!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, în parteneriat cu Organizaţia colectivă C.C.R. Logistics Systems RO, îi va premia, în 20 septembrie, pe câştigătorii tombolei  „Protejează natura!", la Winmarkt Grand Center.

RASP împreună cu CCR Logistics Systems organizează la nivel local colectarea de DEEE, Campania naţională „Marea Debarasare"  şi acţiuni de informare şi conştientizare a utilizatorilor finali de produse EEE. Premiile tombolei "Protejează natura"  constau în echipamente electrice şi electronice, în valoare de 2500 lei, pentru prima ediţie.

Campania de informare - conştientizare va continua în perioada Octombrie 2010 - Decembrie 2010 prin organizarea ediţiei a II-a tombolei  „Protejează natura!" desfăşurată ca parte a activităţii CCR de încurajare a consumatorilor finali, de a colecta selectiv deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Regulamentul este publicat pe site-urile www.ratsp.ro şi www.relectra.ro. Pe aceleaşi site-uri vor fi făcute publice şi datele de extragere a câştigătorilor tombolei. La concurs pot participa persoanele fizice care au completat cu toate datele solicitate "biletul de tombolă" primit la predarea unui aparat electric sau electronic uzat nedezmebrat. Pentru fiecare echipament predat, se primeşte câte un bilet de tombolă.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite