Ploieşti: UPDATE : Împuşcat în piept pentru că i-a tăiat calea unui şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul a avut noroc că era îmbracat cu o geacă groasă, şi aşa a scăpat doar cu o rană minoră
Băiatul a avut noroc că era îmbracat cu o geacă groasă, şi aşa a scăpat doar cu o rană minoră

Împuşcături în plină zi, la Târgşorul Vechi, o localitate din Prahova. Un tanăr de 18 ani a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în piept cu un pistol cu gloanţe de cauciuc. Agresorul, un şofer din Ploieşti, susţine că a făcut uz de armă de teama celor doi bărbaţi din autoturismul ce i-a tăiat calea şi a fost la un pas să-l arunce într-un şanţ.

Incidentul s-a petrecut în plină zi, în localitatea Târgşorul Vechi. Aflat la volanului unui autoturism de teren, un barbat de 31 de ani, din Ploiesti, susţine că a franat în ultimul moment, după ce o maşină i-a ieşit brusc în faţă, dintr-o curte. Din Fordul Mondeo care i-a tăiat calea ploieşteanului au coborat doi bărbaţi, tată şi fiu. Răzvan Filipescu s-a dat şi el jos din maşină, şi aşa a început cearta dintre cei trei.

De la înjurături şi ameninţări totul a degenerat  intr-un scandal de proportii. „Ei mi-au tăiat faţa de erau să mă bage în şant şi tot ei au început scandalul. Au venit spre mine şi m-au ameninţat că mă omoară. De frică am scos pistolul din borsetă şi am tras. I-am somat înainte, dar unul din gloanţele de cauciuc l-a nimerit pe tanăr. Am pistolul de trei ani, am autorizaţie sunt în regulă. Dar pană acum nu l-am folosit. A fost legitimă apărare", a declarat Răzvan Filipescu. Victima şoferului pistolar are însă o altă variantă.

Care este aceasta aflati maine, din cotidianul "Adevarul de Seara", editia de Ploiesti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite