Ploieşti: Hoţul a fost prins, dar victima nu este de găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Ploieşti caută păgubitul în cazul unui caz de furt de bani, după ce, la sesizarea unui trecător, oamenii legii au prins hoţul.

O patrulă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist al Secţiei 1 Ploieşti şi un poliţist comunitar, care efectua serviciul de patrulare pe strada Tache Ionescu, a fost sesizată de un trecător, cu privire la faptul că un individ i-a sustras unui cetăţean în vârstă o sumă de bani, după care a fugit.

Poliţiştii au pornit în urmărirea suspectului, reuşind să-l prindă exact când acesta încerca să urce într-un taxi pentru a-şi pierde urma.

La sediul poliţiei, suspectul a fost identificat, el fiind M. Laurenţiu, în vârstă de 24 de ani, din Mizil. Pus în faţa probelor, acesta a recunoscut faptul că în timp ce se afla în zona centrală a municipiului, a urmărit partea vătămată şi profitând de neatenţia acestuia i-a sustras banii din buzunarul cămăşii.

Până în prezent, partea vătămată nu s-a prezentat la poliţie pentru a sesiza comiterea infracţiunii. Deşi au fost efectuate verificări şi investigaţii în zonă, nu a putut fi stabilită identitatea lui.

Drept urmare, persoana care a fost victima acestei infracţiuni este rugată să se prezinte la sediul Poliţiei Municipale Ploieşti pentru a intra în posesia sumei de bani care i-a fost sustrasă.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite