Ploieşti: Hoţ cu ghinion. A fost prins de poliţişti în maşina furată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romeo, un bărbat cu nume predestinat mai degrabă încurcăturilor amoroase decât celor cu legea, a fost prins în maşina pe care tocmai o furase. A crezut că dacă se plimbă cu autoturismul cu farurile stinse va trece neobservat. Dar tocmai acest lucru a sărit în ochi poliţiştilor.

Poliţişti de siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Ploieşti, care efectuau serviciul de patrulare pe str. Mihai Bravu din municipiul Ploieşti, au observat un autoturism care rula cu luminile stinse. Oamenii legii au procedat la oprirea acestuia.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul era condus de Z. Romeo, în vârstă de 33 ani, din municipiul Ploieşti, iar pasager pe bancheta din faţă era V. Ionuţ, în vârstă de 34 ani, din comuna Râfov.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere şi actele de proprietate ale autoturismului, cei doi au fost conduşi la sediul Secţiei 4 Poliţie.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că Z. Romeo nu posedă permis de conducere, iar autoturismul fusese sustras de acesta în aceeaşi noapte, în jurul orei 23.45, din faţa locuinţei lui S. Marian din Ploieşti.

Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat că Z. Romeo a folosit cheile originale ale autoturismului, pe care le sustrăsese profitând de neatenţia părţii vătămate.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 8.000 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.   

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite