Ploieşti: Haos total pe drumurile din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile nu pot face faţă gestionării situaţiei
Autorităţile nu pot face faţă gestionării situaţiei

Autorităţile locale sunt depăşite de codul portocaliu nu numai în ceea ce priveşte deszăpezirea drumurilor, cât şi gestionarea datelor referitoare la maşinile blocate şi numărul de persoane rămase captive printre nămeţi.

Potrivit agenţiei de presă Agerpres, la ora 15.15 în localitatea Baba Ana un microbuz cu copii a rămas blocat în trafic, fiind necesară intervenţia echipajelor specializate pentru scoterea vehiculului de sub nămeţi.

Contactat telefonic, prefectul judeţului, Adrian Dobre, ne-a spus că nicun microbuz nu a fost blocat la Baba Ana. Potrivit acestuia, un microbuz fusese captiv în zăpadă la Balta Doamnei, la primele ore ale dimineţii, însă până la ora apariţiei ştirii pe siteul Agerpres, vechiculul de la Balta Doamnei fusese deszăpezit şi repus în circulaţie.

Maşini blocate

În plus, tot Agerpres mai anunţa că peste 80 de vechicule erau captive, la aceeaşi oră, printre nămeţii din Prahova.

„În acest moment sunt aproximativ 8 vechicule blocate în localităţile Dumbrava şi Lacul Turcului", ne-a declarat comisarul şef Ştefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova, care a fost contactat de reporterii Adevărul de Seară Ploieşti în jurul orei 15.30.

Agenţia Medifax anunţa la amiază că două microbuze cu pasageri şi şapte autoturisme au rămas înzăpezite pe drumurile din judeţul Prahova, în această dimineaţă dimineaţă.

Date neverificate

„Noi am fost anunţaţi prin 112 de cele două microbuze, dar nu au fost trimise pentru deszăpezirea lor echipele noastre, de aceea vă pot spune că datele nu au fost verificate", explică purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie.

În această situaţie, este greu de crezut că autorităţile locale şi judeţene vor reuşi să ajungă la un consens în ceea ce priveşte numărul de persoane blocate în trafic.

Situaţia ar putea avea urmări grave, dat fiind faptul că de cele mai multe ori numai intervenţiile rapide pot salva vieţile oamenilor.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite