Ploieşti: Hairstiliştii, cei mai buni prieteni ai ploieştencelor, de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate saloanele de coafura din Ploiesti sunt aglomerate la sfarsit de an
Toate saloanele de coafura din Ploiesti sunt aglomerate la sfarsit de an

Pentru a se asigura că vor fi cu adevărat fermecătoare în noaptea dintre ani, ploieştencele au luat cu asalt saloanele de înfrumuseţare din municipiu, acordând atenţie maximă coafurii, machiajului şi manichiurii.

Nici urmă de criză economică la centrele de înfrumuseţare din Ploieşti, la sfârşit de an. Acestea sunt supraglomerate.

Femeile s-au programat cu două săptămâni înainte ca să fie sigure că prind un loc pe scaunele stiliştilor în ultimele zile din 2009. Doamnele şi domnişoarele care nu s-au îngrijit din timp să-şi rezerve o oră la coafor au slabe şanse să mai găsească liber la cele peste 25 de saloane de hair-stiling şi machiaj existente în municipiu, chiar dacă sunt dispuse să ofere un preţ dublu faţă de cel practicat în mod normal.

Vor lucra la foc continuu

La Salonul "Anjolie", situat pe strada Săpunari nr. 7A, profesioniştii în domeniul înfrumuseţării vor lucra până seara târziu, până în ultima zi din an, ca să le facă pe doamne şi pe domnişoare să strălucească de frumuseţe.

Şi în ziua de 31 va fi cam aceeaşi situaţie, stiliştii fiind angajaţi să vopsească şi să bucleze părul doamnelor şi domnişoarelor până la ora 18.00.

"Se poate spune că lucrăm la foc continuu.  Respectăm dorinţele clientelor în materie de coafuri, însă, de multe ori intervenim cu mici retuşuri, pentru ca podoaba capilară să arate perfect. Anul acesta se poartă coafurile asimetrice, părul cât mai natural, cocurile foarte bine finisate, extrem de simple" a precizat Angi Gherasim, hairstylist cu experienţă în realizarea unor look-uri de senzaţie.

Un alt salon des vizitat în aceste două zile este centrul VENUS, situat lângă Galeriile Comerciale din centrul Ploieştiului. Aici, de dimineaţă şi până seara lucrează 20 de coafeze, patru manichiuriste, şase cosmeticiene şi tot atâţia maseuri.

"Ne întrebăm clientele despre ţinutele pe care le vor îmbrăca în noaptea dintre ani. Contează foarte mult hainele şi accesoriile pentru o anumită coafură. Nu se mai poartă suviţele, ca în alţi ani, ci părul vopsit în culori cât mai naturale", este de părere Cornelia Topologeanu, hairstilist la Venus.

Preţuri de salon

Tuns  20 de lei - păr mediu, 35 de lei - păr lung

Vopsit -  50 - 80 de lei

Coafat - 40 de lei - păr mediu, 50 de lei păr lung

Manichiură simplă - 30 de lei

Machiaj natural, simplu - 35 de lei

Machiaj glamour - 60 de lei

Programări în regim de urgenţă

Salon Anjolie -0723.025.654

Salon Venus -  0244. 52.46.35

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite