Ploieşti: Haine ieftine, de vară, la târgul de la Hale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate produsele comercializate la târgul de încălţăminte şi îmbrăcăminte deschis astăzi la Hale sunt oferite cu reduceri de preţ, pentru că vânzătorii doresc să lichideze stocurile.

De la lenjerie intimă, costume de baie, tricouri, rochii sau accesorii şi cosmetice pentru doamne şi domnişoare, la rochii de seară sau bijuterii, oferta târgului de la Halele Centrale este foarte variată.

Mai citiți și: Constanţa: Haine la preţuri de criză şi... nu prea

„Vreau să-mi cumpăr o rochie se seară, pentru că trebuie să merg la o nuntă, dar aş vrea şi nişte pantofi ca să o asortez şi poate şi o geantă în acelaşi ton", spune una dintre cliente, Gabriela Traian.

Domnii au şi ei de ales dintr-o gamă diversificată de lenjerie de corp, tricouri, cămăşi, pantaloni şi chiar costume de ocazie.

Promoţii la haine şi pantofi

„Sunt foarte multe oferte, de exemplu cu comerciant vindea rochiile la 60 de lei în magazinul său, iar la târg oferă două rochii la preţul de 60 de lei. Avem o firmă din Piteşti care vine încălţăminte la preţuri care variază între 50 şi 70 de lei în funcţie de model, dar şi alte oferte promoţionale", explică Nicolae Parteni, organizatorul târgului.

La standuri se află 30 de societăţi comerciale venite din toate colţurile ţării, reprezentând producători din Bucureşti, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Braşov, Craiova, Constanţa şi alte judeţe.

„Toate produsele sunt de vară şi se adresează tuturor vârstelor de clienţi, avem inclusiv haine şi încălţăminte pentru copii", mai spune Nicolae Parteni.

 Târgul a fost deschis în acestă dimineaţă, la ora 10.00, şi poate fi vizitat zilnic între orele 10.00 şi 19.00, cu posibilitatea de prelungire până la ora 20.00. Duminică, în ultima zi de vânzări, ploieştenii vor putea face cumpărături doar până la ora 16.00.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite