Ploieşti: Gripa porcină i-a ucis mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama Ameliei vrea să ştie dacă fiica sa a murit de porcină sau din vina medicilor
Mama Ameliei vrea să ştie dacă fiica sa a murit de porcină sau din vina medicilor

O femeie de 20 de ani diagnosticată cu gripă porcină a murit, ieri, la Maternitatea din Ploieşti, la 11 zile după ce a devenit mamă.

Amelia Negoi a fost confimată cu gripă porcină, imediat după ce a născut. La o zi a intrat în comă iar medicii nu au mai putut să o salveze. Din fericire, băieţelul este sănătos şi va merge acasă.

 Şi-a ţinut copilul în braţe o singură dată

Tânăra împlinise 20 de ani de puţin timp şi abia aştepta să devină mamă, susţin rudele tinerei din Diţeşti - Prahova. Ameliei i-a venit sorocul să nască în ajunul Anului nou. A fost programată pentru operaţie de cezariană şi, în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, a adus pe lume un băieţel sanătos de 3, 6 kilograme.

S-a şi gîndit să-l boteze Vasile Adelin David. Bucuria tinerei mame nu a durat însă decât o singură zi, timp în care a apucat să-şi ţină copilul în braţe. A fost transportată la terapie intensivă cu insuficienţă respiratorie şi, puţin mai târziu, a intrat în comă.

„Ea era un pic răcită cînd a plecat la maternitate. A născut, era bucuroasă şi mândră de copil. Băiatul meu a văzut-o în ziua de 2 ianuarie şi a văzut şi băieţelul. Pe urmă am aflat că e în stare gravă. Ne-au zis doctorii apoi că are gripă porcină", ne-a mărturisit Marusa Babordici, soacra Ameliei.

Mai multe informaţii despre acest caz tulburător aflaţi, mâine, în ediţia de Ploieşti a cotidianului "Adevărul de Seară".

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite